Livet i det grønne nabolaget

Stadionkvartalet er sannsynligvis Norges mest moderne og fremtidsrettede boligprosjekt.
Stadionkvartalet handler om å bo med eneboligkvaliteter i sentrum av Mjøndalen.

For Stadionkvartalet handler om så mye mer enn å kjøpe seg en leilighet. Det handler bare delvis om det livet du kan leve innenfor fire egne vegger i en leilighet med premium kvaliteter. Fine leiligheter finnes det forsåvidt nok av. Både i Mjøndalen og andre steder i regionen.
Men bokvalitetene som vi har bygget inn i Stadionkvartalet finner du oss bekjent ikke noe annet sted. Ikke i Mjøndalen, ikke i Buskerud, ikke i hele Norge.

For mange som er vant til å bo i eget hus innebærer det å flytte til leilighet å måtte gi avkall på noe. Noen ganger handler det om hagen. Men oftest handler det om plass. Plass til å utøve en hobby. Plass til å stelle bilen. Plass til å ta imot overnattingsgjester.
Plass til å holde store selskaper. Plass nok til å leve slik man er vant med. I Stadionkvartalet har vi løst disse utfordringene.

Vestaksens eget konsept for bokomfort, trivsel og godt naboskap

Vestaksens eget konsept for bokomfort, trivsel og godt naboskap

BO² er vårt svar på dagens og fremtidens krav til bokvalitet. Enten du som boligkjøper har en lang enebolighistorie bak deg, kommer fra en mindre leilighet eller kjøper ditt første hjem, skal du bli 100 % fornøyd med din nye bolig. Med BO² har vi en ambisjon om å løfte boligbygging til et nytt nivå.

BO² betyr at vi bygger inn en rekke trivselsfaktorer i alle våre boligprosjekter. Du skal aldri behøve å oppleve leiligheten som noen begrensing av dine muligheter for å dyrke en hobby eller en interesse. Tvert imot – våre prosjekter skal åpne for nye muligheter og bidra til en enklere og triveligere hverdag for alle beboere.

SESONGGARDEROBE

Sesonggarderoben er en ekstra dyp garderobe hvor de klærne du ikke bruker kan henge i fred innerst. Når været skifter, bytter sommer – og vinterklærne plass, og du har ett lagringsproblem mindre.

GJESTELEILIGHET

Gjesteleiligheten ligger i første etasje, og du booker den via Stadionkvartalets nettbaserte bookingside. Leiligheten har ett soverom , dobbelt sovesofa i stuen, velutstyrt kjøkken og et trivelig bad.

FESTSAL OG BIBLIOTEK

Stadionkvartalet har sitt eget selskapslokale med kjøkken. Her kan du dekke til 24 mennesker i hyggelige, personlige omgivelser. Her finner du også Stadionkvartalets lille bibliotek, bygget opp [...]

SYSTUE

Hvor mange leilighetsbygg kan by på egen systue? Vi kan. Her finner du tre proffe symaskiner, et stort klippebord og mengder av utstyr, stoffer og bøker om det meste innenfor søm og håndarbeid.

HOBBYROMMET

Rett innenfor inngangspartiet til bygg A, har vi innredet et stort hobbyrom. Her finner du god arbeidsplass og alt du kan drømme om av elektroverktøy. Her har vi også satt inn et fullt utstyrt [...]

BIL, GARASJE OG TILHENGER

I Stadionkvartalet får du din egen garasjeplass under bakken. Her har vi også satt av to plasser til vask og enkel vedlikehold av bil. Vi har også en bilpool med bil til rimelig utleie for [...]

Om utbygger

Vestaksen Eiendom er et ungt eiendomsselskap. Vi bygger leiligheter og næringsbygg. Da vi bygde våre første boliger for bare 4 år siden, oppdaget vi fort at markedet var overmodent for en nytenkende aktør.

Vi begynte med å spørre oss selv: hvordan kan vi best oppfylle nordmenns boligdrøm innenfor rammene av en leilighet? Svaret var enkelt: Vi innfrir drømmen. Og vi gjør den moderne og miljøvennlig i tillegg.

Det betyr at vi må tørre å utfordre noen etablerte sannheter, og vi må være lydhøre for hva fremtidens boligkjøpere ønsker seg.

Først og fremst betyr det gode felles løsninger i stedet for kostbare individuelle løsninger. Det kan høres enkelt ut, men likevel hadde ingen gjort dette før oss.
Vi tror at fremtiden tilhører dem som tør å tenke annerledes og gå nye veier.
I Stadionkvartalet har det vist seg å stemme.

Åpne i Google Maps