Å benytte seg av bilpool er en ypperlig mulighet for å kunne låne bil når det trengs. Så hvorfor ikke benytte denne muligheten til å ta en real norgesferie?

Bilpool finner du flere steder i landet. Også enkelte sameier og borettslag har tilgang til bilpool. Beboerne registrerer seg som medlemmer på Hertz BilPool sine sider, med den oppgitte firmakoden. Da får de medlemsskap som er inkludert i sameiet.

– Man betaler for tiden man leier og kilometerne man kjører, forteller Eivind Thorne i Hertz BilPool.
Bilen hentes og leveres i garasjen. Drivstoffet er inkludert i prisen.

Flotte bilturer

Så da kan man pakke kofferten og starte ferien fra garasjen. Hvor bør man kjøre?

Et forslag er turen over Hardangerfjorden, til Bergen. Turen byr på flotte naturopplevelser, med fantastisk utsikt. Du opplever fossefall og fjord. Hardangerbroen sørger for fergefri forbindelse.

Les om ruten her

Eller hva med ”opplevelsesturen”? Veien fra Oslo til Stavanger , via Ryfylket, byr på sjarmerende småsteder, store fossefall og vakker høyfjellsnatur.

Les om ruten her

Vil du oppleve lys og strand, kan du velge veien mellom Kristiansand og Stavanger. Havutsikten på denne ruten er fantastisk.

Les om ruten her

Hent bil hvor du vil

I tillegg til våre forslag er det mange andre gode og fine muligheter. Det er kun fantasien som setter begrensninger.

Ønsker du å fly til for eksempel Bodø, så kan du leie bil derfra til Lofoten. Som medlem av Hertz BilPool, får du også rabatter på vanlig bilutleie, så du kan hente bilen hvor du vil.

God tur.