Det er mange spørsmål og utfordringer med å starte en bedrift eller drive et enkeltmannsforetak. Lokalene trenger ikke være en av dem. I Stadionkvartalets byggetrinn 5, 1. etasje, vil det nemlig bli etablert et kontorfellesskap  for folk som jobber alene, men som ser fordelen av å ha et fast oppholdssted hvor man kan arbeide og utvikle seg sammen med andre. Konseptet blir en åpen kontor­løsning som har fått navnet Upstream.

Som leietaker i Upstream har du tilgang til kontoret 24 timer i døgnet 365 dager i året til en rimelig månedsleie. Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne fokusere på bedriften din, alt du trenger å ta med er din egen datamaskin. Her kan du flytte rett inn og begynne å jobbe. Perfekt for oppstartsbedrifter som er usikre på hvor fort de kommer til og vokse, og som unngå unødvendige store investeringer i møbler, utstyr og teknisk infrastruktur. Alt er tilrettelagt, og du kan ha fokus på marked og kunder.

 

Upstream vil tilby
• kontorplass
• oppbevaring/låsbart skap
• møterom/stillerom
• utstyr for videokonferanse
• kopimaskin/printer
• høyhastighetsnett
• sosial sone med minikjøkken og kaffeautomat
• toaletter
• tilgang på IT-kompetanse

Det er flere grunner til at du bør vurdere Upstream som ditt nye kontorsted. Kontorfellesskap er en kostnadseffektiv og sosial måte å ha kontorer på i motsetning til hjemmekontor som lett kan bli en ensom affære. Det er viktig å komme seg ut om morgen og ha et sted å gå til hvor man treffer kjente og likesinnede. Gode arbeidsrutiner og selvdisiplin er avgjørende for hvorvidt man skal lykkes som gründer.

Upstream kontor

I Upstream blir du lett kjent med de andre leietakerne, og kan bygge nettverk på tvers av ulike bransjer, bedrifter og fagmiljø, noe som igjen skaper grobunn for vekst og samarbeid. Ikke minst er det hyggelig. Her kan du bli del av et inspirerende miljø og dra lærdom av andres gründererfaringer. Kanskje blir en samtale ved minikjøkkenet begynnelsen på et nytt samarbeid eller kontaktnett som fører deg videre? Kanskje er det over lunsjen med en annen leietaker at du får ideen til et helt nytt produkt, en ny nettside, en ny tjeneste? Deling av ideer, kunnskap og erfaringer kan være en avgjørende og medbringende faktor til at selskapet lykkes. Og det vil Upstream bidra til.