logo-konsept-b2

 

Vestaksens eget konsept for bokomfort, trivsel og godt naboskap

BO² er vårt svar på dagens og fremtidens krav til bokvalitet. Enten du som boligkjøper har en lang enebolighistorie bak deg, kommer fra en mindre leilighet eller kjøper ditt første hjem, skal du bli 100 % fornøyd med din nye bolig. Med BO² har vi en ambisjon om å løfte boligbygging til et nytt nivå.

BO² betyr at vi bygger inn en rekke trivselsfaktorer i alle våre boligprosjekter. Du skal aldri behøve å oppleve leiligheten som noen begrensing av dine muligheter for å dyrke en hobby eller en interesse. Tvert imot – våre prosjekter skal åpne for nye muligheter og bidra til en enklere og triveligere hverdag for alle beboere.

Meld din interesse her

Stadionkvartalet-bil-garasje-tilhenger-vaskeplass

BIL, GARASJE, TILHENGER OG VASKEPLASS
I Stadionkvartalet får du din egen garasjeplass. Her har vi også satt av to plasser til vask og enkel vedlikehold av bil. I garasjen vil du også finne to tilhengere for gratis utlån.

Stadionkvartalet-snekkerbod

SNEKKERBOD
I hobbyrommet finner du godt med albuerom og alt du kan drømme om av hånd- og elektro-verktøy. Sannsynligvis dukker det opp en og annen nabo også som kan gi en hjelpende hånd om det skulle trengs.

Stadionkvartalet-ski-smørebod

SKI- OG SMØREBOD
Riktignok er vi nordmenn født med ski på bena, men de er sjelden ferdig preppet. Ski og smøring hører ikke hjemme på kjøkkenbordet. I hobby-rommet finner du smørebenk og fullt utstyrt smørekoffert.

Stadionkvartalet-sykkelverksted

SYKKELVERKSTED
I sykkelverkstedet finner du alt du trenger, både reparasjonsstativ og verktøy. 48 opphengsplasser, hvorav 36 inne. I tillegg har vi  vaskeplass og 4 ladepunkter for EL-sykkel.

Stadionkvartalet-festsal-bibliotek

FESTSAL OG BIBLIOTEK
Stadionkvartalet har sitt eget selskapslokale med anretningskjøkken. Her kan du dekke til 24 mennesker i hyggelige, personlige omgivelser. Her finner du også Stadionkvartalets lille bibliotek, bygget opp av beboerne.

Stadionkvartalet-systue

SYSTUE
Hvor mange leilighetsbygg kan by på egen systue? Vi kan. Her finner du tre proffe symaskiner, et stort klippebord og mengder av utstyr, stoffer og bøker om det meste innenfor søm og håndarbeid.

Stadionkvartalet-gjesteleilighet

GJESTELEILIGHET
Gjesteleiligheten ligger i første etasje, og du booker den via Stadionkvartalets nettbaserte bookingside. Leiligheten har ett soverom , dobbelt sovesofa i stuen, velutstyrt kjøkken og et trivelig bad.

Stadionkvartalet-drivhus

DRIVHUS
Mange har nok med kasser, potter og krukker
på terrassen. Men har du skikkelig grønne fingre
og enda grønnere ambisjoner, står drivhuset
og venter på deg, med plass til grønnsaker, bær og urter.

Stadionkvartalet-sesonggarderobe

SESONGGARDEROBE

Sesonggarderoben er en ekstra dyp garderobe hvor de klærne du ikke bruker kan henge i fred innerst. Når været skifter, bytter sommer – og vinterklærne plass, og du har ett lagringsproblem mindre.

Vi forteller deg gjerne mer om vårt konsept, registrer deg her