Om Stadionkvartalet

Stadionkvartalet er sannsynligvis Norges mest moderne og fremtidsrettede boligprosjekt.
Stadionkvartalet handler om å bo med eneboligkvaliteter i sentrum av Mjøndalen.

For Stadionkvartalet handler om så mye mer enn å kjøpe seg en leilighet. Fine leiligheter finnes det forsåvidt nok av. Både i Mjøndalen og andre steder i regionen. Men bokvalitetene som vi har bygget inn i Stadionkvartalet finner du oss bekjent ikke noe annet sted. Ikke i Mjøndalen, ikke i Buskerud, ikke i hele Norge.

For mange som er vant til å bo i eget hus innebærer det å flytte til leilighet å måtte gi avkall på noe. Noen ganger handler det om hagen. Men oftest handler det om plass. Plass til å utøve en hobby. Plass til å stelle bilen. Plass til å ta imot overnattingsgjester. Plass til å holde store selskaper. Plass nok til å leve slik man er vant med. I Stadionkvartalet har vi løst disse utfordringene.

Spektakulær terrasse med eget drivhus.

Lyse, solrike og trivelige leiligheter.

Det er lagt vekk på å skape moderne, lyse og innbydende interiører i leilighetene.

Det er lagt vekt på å skape moderne, lyse og innbydende interiører i leilighetene. Det betyr glatte veggflater med lyse farger og lune­ parkettgulv i hvitpigmentert 1 stavs eik.

Last ned prospektet her

Om Vestaksen Eiendom

Vestaksen Eiendom er et ungt eiendomsselskap. Vi bygger leiligheter og næringsbygg. Da vi bygde våre første boliger for bare 5 år siden, oppdaget vi fort at markedet var overmodent for en nytenkende aktør.

Vi begynte med å spørre oss selv: hvordan kan vi best oppfylle nordmenns boligdrøm innenfor rammene av en leilighet? Svaret var enkelt: Vi innfrir drømmen. Og vi gjør den moderne og miljøvennlig i tillegg.

Det betyr at vi må tørre å utfordre noen etablerte sannheter, og vi må være lydhøre for hva fremtidens boligkjøpere ønsker seg. Først og fremst betyr det gode felles løsninger i stedet for kostbare individuelle løsninger.
Vi tror at fremtiden tilhører dem som tør å tenke annerledes og gå nye veier.
I Stadionkvartalet har det vist seg å stemme.

Les mer på vestaksen.no